Toimittajille

Tutustu hankintoihin

Voit tutustua kaikkien Hanki-palvelua käyttävien valtion hankintayksiköiden julkaisemiin tarjouspyyntöihin, toimittajarekistereihin sekä dynaamisiin hankintajärjestelmiin Hanki-palvelussa. Ilman rekisteröitymistä näet perustiedot kuten lyhyen hankinnan kuvauksen ja tarjousten tai hakemusten jättämisen määräajan. Hankinta-asiakirjojen tarkastelua ja tarjouksen tai hakemuksen jättämistä varten sinun tulee olla rekisteröitynyt Hanki-palveluun.

Rekisteröidy ja osallistu

Voit osallistua useisiin eri tarjouskilpailuihin helposti Hanki-palvelun kautta. Ennen kuin voit jättää tarjouksia tai hakemuksia, sinun tulee olla rekisteröitynyt ja kirjautunut Hanki-palveluun. Tarjouskilpailuun osallistut täyttämällä hankintayksikön pyytämät tiedot suoraan verkkolomakkeelle.

 

Kuinka saan Hanki -palvelun käyttööni?

Saat palvelun käyttöösi rekisteröitymällä. Hanki -palvelu on toimittajille ilmainen.

Siirry rekisteröitymiseen

Jos olet käyttänyt Cloudian kilpailutustyökalua aikaisemmin voit kirjautua sisään olemassa olevilla tunnuksillasi.

Kirjaudu sisään

Tarkastele käynnissä olevia kilpailutuksia Hanki-palvelussa.

Käynnissä olevat kilpailutukset

 


Hankintayksiköille

Laadi tarjouspyyntöjä

Hanki -palvelu helpottaa hankintayksikön työtä ja vähentää ylimääräistä rutiinityötä ja tekee koko tarjouskilpailun prosessin hallitummaksi. Voit tehdä Hanki -palvelussa EU:n ja kansallisen kynnysarvon ylittävät kilpailutukset sekä kansallisen kynnysarvon alittavat kilpailutukset eli pienhankinnat.

Vertaa tarjouksia

Hanki -palvelun avulla hankintayksikön on mahdollisuus saada täsmällisempiä tarjouksia, koska rakenteisesti laadittu tarjouspyyntö ohjaa toimittajaa tarjouksen tekemisessä ja näin tarjousten vertailu helpottuu ja nopeutuu.

Tee hankintapäätöksiä

Palvelun toiminnallisuudet noudattavat hankintalainsäädäntöä sekä hankinta-alan yleisiä käytäntöjä. Palvelu sopii kaikentyyppisten hankkeiden kilpailuttamiseen kuten tavara- ja palveluhankintojen sekä rakennusurakoiden kilpailuttamiseen.