Toimittajille

Tutustu tarjouspyyntöihin

Voit tutustua kaikkien Hanki-palvelua käyttävien valtion hankintayksiköiden julkaisemiin tarjouspyyntöihin Hanki-palvelussa. Ilman rekisteröitymistä näet tarjouspyynnön perustiedot kuten lyhyen hankinnan kuvauksen ja tarjousten jättämisen määräajan. Koko tarjouspyyntöaineiston tarkastelua varten sinun tulee olla rekisteröitynyt Hanki-palveluun.

Jätä tarjouksia

Tarjouskilpailuun osallistut täyttämällä hankintayksikön pyytämät tiedot suoraan verkkolomakkeelle. Ennen kuin voit jättää tarjouksesi, sinun tulee olla rekisteröitynyt Hanki-palveluun.

Osallistu tarjouskilpailuihin

Voit osallistua useisiin eri tarjouskilpailuihin helposti Hanki-palvelun kautta. Ilman rekisteröitymistä voit selata hankintayksiköiden julkaisemien tarjouspyyntöjen perustietoja.

Mikäli haluat katsella tai ladata kaikkia tarjouspyyntöasiakirjoja tai jättää tarjouksen, sinun tulee rekisteröityä ja kirjautua palveluun.

 

Kuinka saan Hanki -palvelun käyttööni?

Saat palvelun käyttöösi rekisteröitymällä. Hanki -palvelu on toimittajille ilmainen.

Siirry rekisteröitymiseen

Jos olet käyttänyt Cloudian kilpailutustyökalua aikaisemmin voit kirjautua sisään olemassa olevilla tunnuksillasi.

Kirjaudu sisään

Tarkastele käynnissä olevia kilpailutuksia Hanki-palvelussa.

Käynnissä olevat kilpailutukset

 


Hankintayksiköille

Laadi tarjouspyyntöjä

Hanki -palvelu helpottaa hankintayksikön työtä ja vähentää ylimääräistä rutiinityötä ja tekee koko tarjouskilpailun prosessin hallitummaksi. Voit tehdä Hanki -palvelussa EU:n ja kansallisen kynnysarvon ylittävät kilpailutukset sekä kansallisen kynnysarvon alittavat kilpailutukset eli pienhankinnat.

Vertaa tarjouksia

Hanki -palvelun avulla hankintayksikön on mahdollisuus saada täsmällisempiä tarjouksia, koska rakenteisesti laadittu tarjouspyyntö ohjaa toimittajaa tarjouksen tekemisessä ja näin tarjousten vertailu helpottuu ja nopeutuu.

Tee hankintapäätöksiä

Palvelun toiminnallisuudet noudattavat hankintalainsäädäntöä sekä hankinta-alan yleisiä käytäntöjä. Palvelu sopii kaikentyyppisten hankkeiden kilpailuttamiseen kuten tavara- ja palveluhankintojen sekä rakennusurakoiden kilpailuttamiseen.

Laadi sopimuksia

Hanki -palvelussa voit myös laatia sopimusluonnoksen ja liittää sen tarjouspyyntöön. Hankintapäätöksen tekemisen jälkeen voit viimeistellä sopimuksen valitun toimittajan kanssa.

 

Saat tarkemmat ohjeet Hanki-palvelun käyttöönottamisesta kohdasta

Ohjeet hankintayksikölle